Vierde en laatste onofficiële update vanuit Carthago (27 sept. 2004)

 

AppleMark
  AppleMark

 

Zoals vorige keer aangekondigd werd, hadden we een verbroed-zustering met het Engelse team. Het bier vloeide rijkelijk en sommigen konden de volgende ochtend niet zo makkelijk uit bed... Resultaat: we kregen een uurtje extra slaap cadeau, niet in het minst omdat onze prof zelf ook een ‘biertje’ had gedronken.

 

AppleMark

 

Karen wil eerst de heerlijke Tuc-koekjes absoluut niet delen met de Engelsen (en met ons!) maar na enig onderhandelen mag iedereen ook eens proeven.

 

AppleMark

 

Richard denkt dat hij populair is, omdat alle Belgen met hem op de foto willen. Helaas voor hem heeft hij niet door dat we allemaal zijn grappige lip aan het imiteren zijn. U kan zelf merken dat vooral de Topolino’s (Sarah, Liselotte en Tijs) en Archeotijs er vrij goed in zijn...

 

 

AppleMark
  AppleMark

 

De zondvloed, zoals we hem beleefden op ons eigenste terrasje.

 

AppleMark
  AppleMark

 

Sommigen onder ons vonden dat het gerechtvaardigd was om bij deze zondvloed te genieten van een ‘chocoladeshot’ bij Charlotte. Ach, scherven wassen zat er toch al niet meer in, de regen deed het werk wel voor ons...

 

 

AppleMark

 

Aline en Liselotte in een innige taartomhelzing, uiteraard gekocht bij Charlotte.

 

AppleMark
  AppleMark

 

AppleMark
   AppleMark

 

In de reeks fotogenieke gezichten horen deze mensen zeker thuis. Let vooral op het kleine zwarte tasje van Topotijs, dat zich nu ergens bovenop het dak van het museum van Carthago bevindt.

 

AppleMark

 

Onze topolino Sarah vertrok als volgende genomineerde uit het Big Brotherhuis. Liselotte vertrok 2 dagen later. En toen waren ze nog met 10...

 

 

AppleMark
 AppleMark

 

Een blije Lieve (eindelijk een nieuwe laag!) en een hard werkende Tine (op zoek naar een nieuwe laag) in sleuf 4.  De smalle vloer hebben ze ondertussen al uitgekapt.

 

AppleMark
 AppleMark

 

Naast het zware werk kunnen we af en toe ook wat lichtere taken vervullen. De administratie in sleuf 7 en 4 wordt zorgvuldig bijgehouden door deze twee lieftallige dames.

 

 

 

AppleMark
 AppleMark

 

Na honderden emmers uit de sleuf  gehaald te hebben, nemen onze Hollandse kaasboerinnen Vanessa en Liselot een welverdiende pauze.

 

 

AppleMark

 

Nog enkele sleufportretten. Voor Lieve wordt het allemaal wat te veel, een Punisch vloertje lijkt haar een ideale matras.

 

AppleMark
  AppleMark

 

Met zo’n kort kopje is Ans de enige die haar haar aan de ‘lavabo’ kan wassen.  Haar Tunesische sleufcollega’s hebben zelfs een context aan haar gezicht gewijd. Let vooral op de bril en u herkent haar zeker.

 

AppleMark
    AppleMark

 

 

Het internetcafé: Lieve en Veerle hebben hier duidelijk de handen vol om hun vele fans op de hoogte te houden van al onze spannende avonturen in Carthago.

 

AppleMark
     AppleMark

 

 

Het luxueuze weekend bij onze Italiaanse collega’s was alvast een hoogvlieger. Na een romantische strandwandeling konden we genieten van een lekkere grill-party. De moedigsten onder ons gingen zelfs gaan duiken in het azuurblauwe water van Hergla.

 

 

AppleMark
      AppleMark

 

 

Karen en Veerle doen verwoede pogingen om een archaïsche wc-pot leeg te halen. Aan lenigheid geen gebrek, maar langere armen en een minder volumineuze boezem bleken noodzakelijk, zodat zelfs professor Docter zich met deze ernstige zaak kwam bemoeien.

 

 

En zo eindigt dit fotodagboek van het BM04 team,

Tot binnenkort in België !