Deel 2 van de onofficiŽle fotopagina uit Carthago

 

 

AppleMark

 

We beschikken over onze eigenste home-cinema dankzij Tijsí laptop (we hebben keuze uit 2 films: Ice Age of Monty Python and the Holy Grail), maar voor ťťn avondje verkozen sommigen toch de charme van een rasecht televisietoestel. Een spannende gedubde film is toch niet te versmaden!

 

 

AppleMark
      AppleMark

 

Liselot en Aline doen verwoede pogingen om in al die drukte toch rustig te lezen...

 

 

AppleMark

 

Een rustige zondag voor onze professor verloopt deze keer aan tafel, achter zijn laptop. De rest van het team verkiest een meer ontspannende activiteit,  zoals aan het strand liggen. Vanessa en Tine waren de lucky ones : zij mochten na de grabbel van een onschuldige hand mee met Karin Schmidt (onze Duitse ceramiekspecialiste) en het Engelse team op excursie. Helaas voor hen was de blonde god er niet bij... Dankzij de Ďgoede manierení van de Tunesische autochauffeurs kregen ze meermaals een bijna-dood-ervaring te verwerken.

 

AppleMark

 

Bij gebrek aan de blonde god (Simon van het Engelse team) ging Vanessa maar alleen naar bed. Gelukkig kreeg ze al snel gezelschap van enkele biertjes en lachende Lieve.

 

 

AppleMark

 

Veerle showt de nieuwste Tunesische mode: een vrij diep uitgesneden topje (om de Tunesische mannen alle kans te geven haar aan te staren) en een felgekleurde rok (om het exotische gevoel te versterken).

 

AppleMark
   AppleMark
    

 

Onze laatste vondst: mogelijk gaat het om een portret van een jongeman die we in Punische periode moeten plaatsen. Het portret had opmerkelijke gelijkenissen met archeo-Tijs. (Zoek de zeven verschillen)

 

 

AppleMark
     AppleMark
 

 

Najet en Haddah zijn onze kookdames/giecheltantes. Ze spreken weinig Frans maar zijn steeds goed geluimd. Hun kookkunsten vallen zeer in de smaak!

 

AppleMark
   

 

Sarah, de computer en het Tunesische tapijt. Daar ergens tussen ligt de matras. Na twaalf dagen is deze al serieus doorgezakt... (nvdr: dit fenomeen is niet enkel waar te nemen bij de genaamde Sarah maar komt bij elk lid van het team voor. Zie volgende foto als u ons niet gelooft.)

 

AppleMark

 

AppleMark

 

Karen is ons zonnetje in huis, zelfs wanneer we scherven wassen.

 

AppleMark
 AppleMark

 

Ons zonnetje in huis heeft soms wel rare streken, vooral wanneer de vermoeidheid toeslaat. Toen Veerle nietsvermoedend eventjes de sjaal van Tine leende, sloegen bij Karen de stoppen door: het resultaat kunt u zelf zien.

 

 

 AppleMark
    AppleMark

 

Sarah besloot haar beenharen te epileren. Tijs bood spontaan zijn diensten aan. De vraag blijft natuurlijk of dat de pijn verzachtte of net versterkte...